Ηλεκτρόραμα

Επαγγελματικός slow juicer Hurom HW-SBE18

Διπλό κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση

Σμίκρυνση
Μεγέθυνση

Περισσοτερες Οψεις

Επαγγελματικός slow juicer Hurom HW-SBE18

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Επαγγελματικός slow juicer Hurom HW-SBE18 για τέλεια αποτελέσματα και απαιτητική συνεχομένη λειτουργία ιδανικό για καφετέρια , εστιατόριο ή μπαρ χυμών .

Διαθεσιμότητα: Αμεσα διαθέσιμο

Κανονική Τιμή: 1.220,00 €

Ειδική Τιμή: 1.190,00 €

SLOWJUICER ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΑΠΟΧΥΜΩΤΈΣ

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα slowjuicer και αποχυμωτή;

Σε ένα συνηθισμένο αποχυμωτή πολλά απόι τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά καταστρέφονται από τη θερμότητα, το στατικό ηλεκτρισμό και μεγάλες ποσότητες αέρα που απελευθερώνονται . Η απόδοση σε ποσότητα χυμού -και ζωής αυτών των μηχανημάτων είναι επίσης πολύ χαμηλή. Ο αποχυμωτής δεν παράγει όλο το χυμό από τα χρησιμοποιημένα προϊόντα σας. Με τη χρήση ενός slowjuicer μπορείτε πραγματικά να πάρετε το καλύτερο από τα φρούτα και τα λαχανικά σας.

Ο Hurom HW καθιστά τους πελάτες σας ευχαριστημένους με την καλύτερο "ζωντανό" χυμό. Αυτός ο χυμός είναι γεμάτος από τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ζωντανών ενζύμων και μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα slowjuicer. Πιέζοντας το φρούτο ή λαχανικό με τον slowjuicer σε αργή ταχύτητα, και ο διαχωρισμός του χυμού διατηρεί φυσική γεύση, βιταμίνες, μέταλλα και ένζυμα. 

 
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ SLOWJUICER

Τι μπορεί να κάνει ένας επαγγελματίας slowjuicer και ποια είναι τα οφέλη;

Η επαγγελματική αυτή μηχανή Hurom HW SBE18 είναι η πρώτη slowjuicer του brand slowjuicer Hurom κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και εμπορικούς σκοπούς. Για παράδειγμα, έχετε ένα γυμναστήριο, καφετέρια, εστιατόριο ή μπαρ χυμών και θέλετε το καλύτερο χυμό ποιότητας, το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά από τον επαγγελματικό Hurom έχετει το ιδανικό αποτέλεσμα. Η ιδέα για ένα επαγγελματικό slowjuicer της Hurom πηγάζει από τα χρόνια της λειτουργίας Hurom Juice Cafe του. Η γνώση που έχει συσσωρεύσει εξασφαλίζει έτσι ότι ξέρουν ακριβώς  ότι αναμένεται από έναν επαγγελματία slowjuicer.

Η Hurom HW SBE18 προσφέρει στον επαγγελματία χρήστη τα καλύτερα χαρακτηριστικά.Ο ισχυρός κινητήρας έχει σχεδιαστεί για μακροχρόνια χρήση. Οι περισσότεροι slowjuicers μπορεί να λειτουργούνε μέχρι και μισή ώρα διαδοχικά . Με την επαγγελματική Hurom μπορείτε να χρησιμοποιήτε για 2,5 ώρες  λόγω των ισχυρών τμημάτων και ισχυρό μοτέρ κατάλληλο για συχνή χρήση.Ο Hurom Pro είναι ικανός για την παρασκευή χυμού 15-20 λίτρα ανά ώρα.

Επιπλέον, ο επαγγελματικός slowjuicer έχει πολλές περισσότερες μοναδικές επιλογές που προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες σας. Η κομψή σχεδίαση δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Η Hurom HW SBE18 είναι βραβευμένος με Red Dot Award 2015.


HUROM HW-SBE18 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Hurom HW

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ 

Με τη χρήση των καλύτερων υλικών και χάρη στη διαδικασία Χυτό (υψηλής ποιότητας χυτό) είναι η υγιεινή, την αντοχή και την ποιότητα της επαγγελματικής Hurom HW SBE18 εξαιρετική. Επιπλέον, δίνει μια όμορφη εμφάνιση στο slowjuicer που το Design Award iF 2015 κέρδισε Hurom.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΜΕΓΆΛΟ ΔΟΧΕΙΟ 

Η επαγγελματική Hurom έχει ένα επιπλέον μεγάλο δοχείο  1 λίτρου. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να κάνετε ανακάτεμα μέχρι 1 λίτρο χυμού στο δοχείο, χωρίς να χρειάζεται να τπ αδειάσετε . Συγκριτικά, τα οικιακά slowjuicers έχουν γενικά δοχείο των 0,5 λίτρων. Επειδή το δοχείο  πλήρωσης είναι διαφανείς, μπορείτε να παρακολουθείτε ακριβώς πόσο χυμός υπάρχει .

επαγγελματική slowjuicer 
εμπορικό slowjuicer

ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΙΝΗΤΉΡΑΣ

Ο εξειδικευμένος ισχυρός κινητήρας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να μείνετε συνεχώς σε πίεση, χωρίς την υπερθέρμανση του μηχανήματος. Oι Slowjuicers κατάλληλοi για οικιακή χρήση ;έχουν μέγιστη  λειτουργία μισή ώρα . Με τον επαγγελματικό Hurom HW SBE18 δεν έχετε να φοβάστε εδώ. Μετά από 2,5 ώρες πιέζοντας το slowjuicer συνεχίζει να προσφέρει καλή δουλειά χωρίς υπερθέρμανση (Κέντρο Πηγή Hurom R & D). 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΙΔΑ ΤΥΠΟΥ  ΚΟΣΚΙΝΟ

Η βίδα τύπου κόσκινο είναι τόσο βελτιωμένηι που δίνει πολλά περισσότερα και πλέον συστατικά  σε σχέση με slowjuicers νοικοκυριών. Ο κοχλίας  έχει βελτιωθεί έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερα συστατικά που μπορούν να προστεθούν ταυτόχρονα και θα συμπιεστούν ταχύτερα. Ο slowjuicer έρχεται με ένα συμπαγές και χοντρό κόσκινο. Το συμπαγές κόσκινο είναι κατάλληλο για σκληρά φρούτα και τα λαχανικά και το χοντρό φίλτρο για μαλακά λαχανικά, αν θέλετε να έχετε περισσότερες φυτικές ίνες στο χυμό.

Hurom HW-sbe18

 

 
 
Hurom HW

ΓΥΡΟΣ ΞΥΣΤΡΑ

Ο γύρος ξύστρα εξασφαλίζει ότι δεν θα  παραμένει χυμός στο δοχείο . Επιπλέον, θα επιτρέπει επίσης τον εύκολο καθαρισμό του slowjuicer διότι η ξύστρα με την προσθήκη νερού μπορεί να καθαρίσει το δοχείο . Αυτή η ξύστρα είναι ειδικά σχεδιασμένη για  την Hurom HW SBE18 έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να ανακατεύετε παχύτερο φρούτα, όπως μπανάνες και τις φράουλες.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΥΜΟΥ

Με το νέο μοναδικό ρυθμιστή χυμού  καθορίζεται το πάχος του χυμού. Σας επιτρέπει να κάνουν την επιλογή για να εξαγάγετε καθαρό χυμό ή να κάνετε ένα γευστικό smoothie (όπου είναι περισσότερο χυμός. Ειδικά για τιην επαγελματική HW SBE18 Hurom έχει προσαρμοστεί ο σχεδιασμός, γεγονός που την καθιστά πολύ εύκολο να λειτουργήσει.

Hurom Pro

 

 
 
Hurom Professional slowjuicer

ΑΠΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ

Η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για την επαγγελματική Hurom HW SBE18 .Σας επιτρέπει να λειτουργείτε εύκολα την Hurom HW SBE18. Με το αντίστροφη κουμπί, έχετε τη δυνατότητα να παρέχουτε προϊόντα που θα μπορούσαν να συντριβούν και να τρέξει πίσω στο μηχάνημα. Η οθόνη LED σας επιτρέπει να δείτε με μια ματιά την τρέχουσα κατάσταση της slowjuicer.


ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΕΞΟΔΟΣ

Η slowjuicer Hurom έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η κεντρική έξοδοςνα ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον σας . Επειδή η Hurom έχει χρόνια εμπειρίας με την επαγγελματική παραγωγή χυμού  , έχει αναπτύξει το τέλειο σχεδιασμό σε ότι λειτουργεί για την εξυπηρέτησή σας.

Hurom Pro

 

 
 
Hurom HW

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Αναστολή Crane γουδοχέρι - Ένα γουδοχέρι προκαλεί τα φρούτα και τα λαχανικά που έχετε στα vulschat μέρη μπορεί εύκολα να δοθεί μια ώθηση. Η Hurom HW SBE18 είναι το μόνο slowjuicer η δυνατότητα να το κρεμάσετε στον ύπερο.

Sapstop - Η sapstop λειτουργία σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε το χυμό σας στο δοχείο . Είναι επίσης πολύ βολικό για τον καθαρισμό. Με την προσθήκη νερού στο slowjuicer, αυτό μπορεί να είναι εν μέρει αυτο-καθαρισμός.
ΚατασκευΤαστής Hurom

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.